19 de juny 2013

FORUM OPORTUNITATS D'OLOT 18 JUNY




Aquest dijous ha tingut lloc a Olot, el primer Fòrum d’oportunitats organitzat per l’ajuntament d’Olot i Fòrum Imagina, amb la col·laboració de la delegació d’Ajeg de la Garrotxa.

 

A l’acte que hi  han assistit més de 50 persones, s’han  exposat :

 

17 projectes,  entre els quals 11 demanaven col·laboradors i  6 oferint suport als projectes més engrescadors.

 

El format del Fòrum d’oportunitats és caracteritza en el fet de ser molt dinàmic i pràctic, on es facilita el encaix entre sinergies dels assistents, i que com a denominador comú  no predomina la recerca de diners sinó de socis.

 

Al finalitzar, els assistents han tingut ocasió de compartir  projectes i s’ha confirmat les propostes de 3 inversors que aportarien instal·lacions i Tecnologia entre altres opcions.

 

Per aquells projectes que trobin un aliat en la jornada, el personal de servei de promoció Econòmica d’Olot els ofereix acompanyament, comptant amb l’ajuda de mentors locals.

Fòrum Imagina, amb mes de  10 fòrums realitzats des del 2010, participa en l’elaboració del format i en la formació d’entrenament necessària per facilitar el èxit dels emprenedors amb els que treballa. Compta ja amb més de 20 mentors multidisciplinaris i acompanya a 5 projectes en la recerca d’inversors.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada