22 de set. 2014

MES NOVETATS


Obert el termini de presentació de candidatures als Premis Fundació Príncep de Girona 2015
 
En la seva 6ª edició, els guardons busquen reconèixer la trajectòria de joves d'entre 16 a 35 anys, i la d'una entitat, que hagin destacat per la seva capacitat emprenedora i d'innovació.
La Fundació Príncep de Girona (FPdGi) torna a obrir el termini de presentació de candidatures als Premis FPdGi 2015, que aquest any aconsegueixen la seva sisena edició. Els joves artistes, empresaris, científics, investigadors i emprenedors en general, així com les entitats interessades a participar en aquesta nova edició dels Premis, han de presentar les seves candidatures abans de les 23h del dia 10 de novembre de 2014.
Els premis FPdGi estan concebuts amb la voluntat de promoure i fomentar la iniciativa i l'esforç, la investigació científica i la creativitat artística, la solidaritat i el desenvolupament del talent de joves emprenedors i innovadors. Els candidats a aquests guardons han de demostrar inquietud per construir un món més just en un entorn globalitzat, així com posseir la capacitat d'assumir riscos i la motivació necessària per induir canvis en la societat.
Els premis reconeixeran novament a quatre joves en les següents categories: Arts i lletres, Empresa, Recerca científica i Social. S'estableix també una cinquena categoria dirigida a premiar la trajectòria destacada d'una entitat que treballi a favor dels joves en algun dels àmbits d'acció de la FPdGi.
Els jurats corresponents estaran formats per membres del Consell Assessor de la FPdGi, experts externs en la matèria objecto de valoració i premiats en edicions anteriors.
La dotació de cadascun dels premis és de 10.000 euros i una reproducció d'una obra de l'escultor Juan Muñoz.
Les persones i entitats interessades a presentar les seves candidatures poden consultar les bases dels premis i accedir als formularis de presentació de candidatures a: Premis FPdGi 2015
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada