5 de nov. 2012

Resum del Dimecres 31 d'octubre

La Ronda de Finançament del passat dimecres 31/10,/Enllaç de la Cambra amb més informació )



La Cambra de Comerç de Girona ha obert les portes del finançament a emprenedors amb un projecte de negoci atractiu i innovador.

Entre les 20 propostes rebudes en resposta a la convocatòria de captació de projectes, el nostre equip tècnic n’ha fet una selecció que ha permès a 6 emprenedors presentar les seves idees de negoci davant un públic de potencials mentors, inversors i organitzacions empresarials. La presentació s’ha portat a terme aquesta tarda a la Fira de Mostres de Girona. Els emprenedors i els projectes escollits són els següents:

PUNT CENTRIC, Sergi Baster: “Avinguda” on-line on trobar productes i botigues d’una zona geogràfica localitzada.
FOOTBALL INVIDENTS, Jaume Cunill: Explotació d’una tecnologia patentada que permet practicar el futbol i qualsevol tipus d’esport amb major autonomia a les persones amb discapacitats visuals i/o auditives.
HABITACLE, Xavier Pinsach: Disseny i fabricació d’espais habitables prefabricats, modulars i autònoms per a entorns naturals.
ATIKARA, Jordi Corominas: Aplicació – Eina de vendes que permet disposar d’un catàleg de productes, en la que s’integra la petició de comandes i la planificació de visites.
VOLTA MOTORBIKES, Marc Barceló: Disseny, fabricació i distribució de motos elèctriques.
POUSADA GIRONA GAMBOA, Alfonso Laso: Hotel – Boutique situat en una illa de l’estat de Bahía, al sud-est del Brasil.

Entre el públic objectiu, hem comptat amb la presència de:

CAMELOT CAPITAL www.camelotcapital.es
FORUM IMAGINA www.forumimagina.com
ESADE BAN www.esadeban.com
MEGAFOUNDER www.megafounder.com

L’esdeveniment ha comptat amb la col•laboració de la Fira de Mostres de Girona i el Saló de l’Emprenedoria (organitzat per l’Associació de Joves Empresaris de Girona).
Podeu descarregar la foto a la següent adreça:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada