15 de febr. 2012

Entrenant Emprenedors "Olot"

Des de l’Àrea d’Empresa de Ajuntament d’Olot s’ha començat a impartir una formació adreçada a persones emprenedores, amb l’objectiu d’entrenar-les a afrontar les diferents situacions i reptes que comporta la gestió d’un projecte d’empresa, i estar preparat per saber detectar i encarar les oportunitats que puguin sorgir.
Aquesta iniciativa està subvencionada pels ajuntaments d’Olot i de Figueres, i compta amb el suport de Fòrum Imagina. D’aquesta manera, les persones assistents poden tenir contacte amb emprenedors d’un altre territori i aportar diferents visions i enfocaments dels projectes, alhora que facilita les possibilitats d’establir sinèrgies i col·laboracions entre tots els alumnes.


L’experiència ha de permetre tenir eines per intentar superar amb èxit les diferents situacions que es plantegen en el procés de tirar endavant un nou projecte, ja sigui en l’etapa inicial del negoci com en les fases de consolidació i/o expansió. Està adreçada a persones emprenedores, amb un pla de negoci o pla d’empresa redactat preferentment amb el suport de l’Àrea d’Empresa de l’Ajuntament d’Olot o de Figueres, o que en cas de no tenir-lo encara realitzat tinguin una idea de negoci ben definida. L’entrenament està obert també a empresaris interessats en obrir noves vies de negoci i en generar aliances, alhora que també a professionals en actiu o aturats que vulguin participar en nous projectes aportant la seva experiència.
Aquesta formació consistirà en una base teòrica complementada amb un conjunt de dinàmiques de grup entre tots els assistents, d’una durada total de 30 hores (divendres, 4 a 7 de la tarda), i en funció dels projectes d’empresa que es presentin, del perfil dels emprenedors i de les necessitats dels membres del grup, es disposa d’una borsa de 50 hores de tutorització per destinar a aquest suport individualitzat.
La primera de les sessions del curs va tenir lloc divendres passat a la tarda, a la sala d’actes de l’IMPC d’Olot, i la presentació del programa va anar a càrrec de Núria Zambrano, regidora d’Empresa i Ocupació, i de Rafael Aguilera, president del Fòrum Imagina.
Més informació de l’activitat: Àrea d’Empresa de l’Institut Municipal de la Ciutat (972 26 01 52 begin_of_the_skype_highlighting 972 26 01 52 end_of_the_skype_highlighting), o bé a través dels correus electrònics cbusquets@olot.cat i lourdes.martinez@olot.cat (Carme Busquets / Lourdes Martínez).

http://elgarrotxi.cat/ARX-2/317.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada