18 de gen. 2013

22 de Març de 2013


Fòrum Imagina presenta el proper dia 22 la IV edició dels Fòrums d’Oportunitats

 

En aquesta ocasió, amb un format que permetrà dinamitzar sinergies entre els assistents, amb l’objectiu de que al finalitzar l’acte, s’hagin generat possibilitats de nous projectes, basant-se en la gestió del talent i del suport de les empreses ja consolidades que participen en la jornada. Així mateix, es farà una dinàmica de grup en base a idees de negoci que poden ser la guspira d’inici per els emprenedors que volen començar però que encara no tenen clar quin projecte fer.

 

A més, es farà l’anunci de la formalització de la xarxa de mentors locals, formada per persones de referencia de dins i fora de la comarca, que ja han participat en diferents projectes i que actualment donen suport a 4 projectes d’emprenedors.

 

Per últim, es presentarà l’acceleradora de Fòrum Imagina, projecte liderat per un dels mentors i que ja compta amb un projecte seleccionat i que en busca tres més per poder iniciar la seva posada en marxa. Aquesta acceleradora està vinculada amb altres iniciatives de tota Catalunya.

 

Dia: 22 de Gener de 2013

Lloc: Escola d’Hosteleria de l’Alt Empordà (Figueres)

Horari: de 16:00 a 19:00

Preu: 20€

 

Per assistir enviar un e-mail de confirmació a info@forumimagina.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada