1 de juny 2011

14 JUNY 2ª Presentació d'Emprenedors

Us vol convidar :

El proper dia 14 de juny a les 18h, tindrà lloc la 2ª presentació d'emprenedors . El acte tindrà una durada aproximada de dues hores i mitja i no té cap cost per el assistent.


Primerament és farà la presentació de Fòrum i tot seguit els emprenedors, exposaran durant 10 minuts el seu projecte.

Podreu preguntar tots els vostres dubtes i així mateix posteriorment podreu seguir en contacte amb nosaltres si algun projecte és del vostre interès.

Col.labora :

                                      


"Fòrum imagina" és una iniciativa privada que té com a principal objectiu dinamitzar i ajudar el creixement econòmic de la comarca, mitjançant el suport a l'emprenedoria, la creació i consolidació d'empreses, així com ajudar a la seva expansió nacional i internacional.

Un espai destinat a ser un aparador per presentar noves oportunitats de negoci de la mà d'emprenedors i empresaris contrastats de la nostra comarca, que han passat pel filtre dels serveis de promoció econòmica i que necessiten recolzament en la seva primera etapa del seu projecte, tant a nivell de distribució, acord comercial o inversió.

Pot ésser de vostre interès per tal de col.laborar en el projecte a nivell econòmic, o de col.laboració de treball o com a representació del seu producte.
Volem ajudar a que hi hagi un èxit conjunt.

Si hi voleu assistir cal enviar un email a : info@forumimagina.com, i sereu informats mes detalladament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada